Vilka är vi?

Välkommen till BerilRing, platsen där skönhet möter välbefinnande. BerilRing grundades i Tyskland 2019 och är nu också närvarande i Tyskland. Det är mer än bara ett smyckesmärke: det är en upplevelse som hyllar elegans, kvalitetshantverk och personligt välbefinnande.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att främja välbefinnande genom våra smycken och inte bara erbjuda kvalitetssmycken, utan också en upplevelse som ger näring åt kropp och själ. Vi anser att smycken är mer än bara dekoration: det är ett verktyg för att uttrycka sin personlighet, förbättra sin energi och fira sin unikhet.

Kvaliteten på våra produkter

BerilRing strävar vi efter att erbjuda smycken av högsta kvalitet, tillverkade av de finaste materialen och med stor omsorg om detaljerna. Varje smycke är noggrant designat och handgjort för att säkerställa lång livslängd och tidlös skönhet.


Välbefinnande genom smycken

Vi tror på kristaller och ädelstenars kraft att främja fysiskt, mentalt och känslomässigt välbefinnande. Många av våra smycken är berikade med naturstenar med läkande och energigivande egenskaper och är utformade för att balansera kropp och själ och ge positiv energi i det dagliga livet.

Vår gemenskap

Vi är mer än ett smyckesvarumärke: vi är en gemenskap av människor som delar en passion för konst, skönhet och välbefinnande. Vi strävar efter att skapa autentiska kontakter med våra kunder, förstå deras behov, svara på deras frågor och dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom smyckes- och wellnessvärlden.

Följ med oss på vår resa till skönhet, elegans och välbefinnande med BerilRing.